• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 19. september 2019, kl. 19:00

Den ortodokse Kirke i Rusland har sine rødder i historiens dyb og har på godt ondt præget Ruslands udvikling igennem de sidste 1000 år.

Efter kommunismens fald og Sovjetunionens opløsning har Den ortodokse Kirke atter fået en afgørende indflydelse på det russisk samfund. Således bekender præsident Putin og mange af de ledende magthavere sig aktivt til den ortodokse tro og kirken spiller i dag en vigtig rolle i definitionen af, hvilke moralske værdier, der skal være gældende i det nuværende russiske samfund.

Ved foredraget perspektiverer Sten Hartung denne udvikling med udgangspunkt i sin bog om Den russisk-ortodokse Kirke, ”Den ortodokse arv”, som udkom i januar 2019.

Kirken serverer kaffe og kage for 15,-. Beløbet går ubeskåret til menighedsplejen.

15,- for kaffe og kage